sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Huippuhetkiä harjoitteluissa!

Shettisten kanssa käytiin 3.4 Kouvolassa kisailemassa. Klaritaa en ilmoittanut, koska hiitillä se laukkaili tosi paljon, kun sen takanen ei pysynyt vauhdissa mukana. Eipä ne pikkuponitkaan mennyt niin hyvin kuin odotin. Söpö oli alkuun kuulemma tosi laiska ja otti pari laukkaakin. loppusuoran se tuli kuitenkin tosi kovaa 2.33 vauhtia, mikä edes vähän lämmittää mieltä. Pamela oli myös tosi laiska, eikä sen ravi oikein luistanut niin kovaa kuin aikaisemmin. Liekö siitä kun otettiin hokit pois kotona, vai oliko sillä liian kevyt treeniviikko muuten.. Tyytyväinen olen kuitenkin siihen, että se meni alle 3 minuutin.


Söpö näyttää niin reppanalta kun äiti välttämättä halusi laittaa sen harjan letille ettei sille tule liian kuuma.

Tällä viikolla olen ratsastellut paljon Klaritalla, ja joka kerran jälkeen venytellyt sen takajalat. Ratsastus teki myös hyvää sille, koska se oli viikon ainoalla ajokerralla aivan huippu! Takanen ei vaivannut yhtään, jonka ansiosta Klarita myös juoksi paljon kovempaa!  Pari ratsastuskertaa ja yksi vapaa, paljon laukkaa eilen, ja tänään hiitillä kilpailuharjoituksessa huippuvauhdit, varmalla ravilla! 
  Valjastuksessa ei ollut kehumista. Poni riehui ja sai hajoitettua riimunkin.. Varariimua ei tietenkään ollut mukana, joten tehtiin nopea patentti, valjastettiin äkkiä loppuun ja poni liikkeelle. Verryttelin sitä muutaman kierroksen radalla, jonka aikana äiti laittoi söpön kuntoon. Tehtiin vaihto ponien suhteen, jolloin äiti kävelytti ja hölkkyytti Klaritaa, ja minä ajoin Söpöllä hiitin. Söpön hiitissä ei ollut kehumista, se juoksi kauheaa räpellystä eikä tuntunut ollenkaan hyvältä. Toki sillä oli eri kärryt perässä, kun sen omat oli Klaritalla, eikä sitä oltu verkattu tarpeeksi. Tehtiin äidin kanssa taas vaihto, ja ajoin Klaritalla 2100m hiitin, ensimmäisen puolikkaan ihan rauhassa ja viimeiset 3 puolikasta sitä vauhtia, mitä poni tykkäsi itse mennä. Ja sehän meni kovaa! Äiti ajoi Söpöllä vielä toisen 1000m hiitin muiden ponien seurassa. Sen jälkeen Söpö vasta innostui, eikä loppuverkkakierroksella Klaritan kanssa suostunut edes menemään hiljaa. Kävelykin tuntui sille mahdottomalta aina välillä.

Seuraava startti olisi Pamelalla 16pv Vermossa, Söpö minun harmikseni karsittiin pois.. Ohjastajanvaihdos täytyy vielä tehdä, että pääsen itse ajamaan kilpaa. Kova lähtö tuli kasaan, mutta ei voi mitään. Klaritan kanssa aloitetaan ura 24.4 Lappeenrannan poniraveissa.


1 kommentti:

  1. Kiva blogi ja kiva postaus jos kiinnostaa niin voit käydä kurkkaamassa mun blogiin kaviokkaitajatassullisia.blogspot.fi tuonne kirjoittelen meidän raviponin Rosin ja ravihepan Tuurin elämästä

    VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)