lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hurja musta!

Pamelalla ei oikein ole vauhdit maistunut viimestarteissa. Kyllähän se kuitenkin parempi tuntuu olevan starttien myötä, mutta sijoitukset ovat jääneet puolivälin puolelle. Vauhdit eivät ole olleet samallaisia kuin viime voiton jälkeen, mutta parempaan suuntaan ollaan taas menossa. Pamela saikin Lahdesta hyvän lähtöpaikan, eli nyt yritetään saada sen vireystaso sopivaksi, jospa se sitten juoksisi kovaa!
Pamela oli Vermossa kuudes ajalla 2.56,2

Lahden poniravien listat
Klarita taas oli hurja poni ja paineli ensimmäisessä startissaan voittoon ajalla 2.27,9! Ajassa säästeltiin niin paljon kun voitiin, mutta poni meinasi olla välillä eri mieltä, eikä olisi halunnut jarrutella vaan antaa mennä. Oikeastaan mitään suuria odotuksia ei starttiin ollut, koska poni näytti edellisenä päivänä taas tosi jäykältä lautasesta. Hieroin ja venyttelin sen hyvin ja ajattelin, että jos se nyt edes ravaisi maaliin olisin tyytyväinen. Poni kuitenkin yllätti, ja oli Lappeessa ihan super hyvä! Saattoi johtua pitkästä lämmittelystäkin, mutta tosi tyytyväinen saa olla! Pieni miinus poniin ehkä se kun se alkoi voittajahaastattelussa hurjaksi ja pomppasi ihan kunnolla pystyyn. Hetken ajattelin että nyt se kaatuu, mutta käskin ponia eteen ja se ponkaisikin siitä niin että meinasin itse tippua kärryiltä. Huh, tulihan tuokin temppu koettua.
  Hyvään kuntoon olen ponin treenannut kun timerin mukaan juostiin Lappeessa vähän reilu 11km, mutta ponissa ei tuntunut missään! Edelleen se olisi startin jälkeen  halunnut juosta.  Eihän me kyllä täysiä vauhteja päästeltykkään, paitsi pari pätkää lämpässä, vai liekö nekään ollut parhaimpia vauhteja, kun annoin ponin vaan mennä sitä vauhtia mitä sitä huvitti juosta.
  Ilmoitin myös Klaritan Lahteen. Kova lähtö tuli kasaan, mutta toivotaan että ponilla on hyvä päivä ja jatkaisi samaa rataa mitä Lappeessa. 
Saatiin vähän luntakin taivaalta

Pikkulämppäri    Pamelan Lappeen startti sujui ihan ok ponin ollessa jälleen kuudes. Poni olisi saanut olla kuulemma vähän vireämpi. Itse en päässyt katsomaan Pamsun lähtöä, mutta ollaan kuitenkin ihan tyytyväisiä siihen, että poni meni alle kolmen minuutin ja sen ravi oli hyvää. Söpö on myös alkanut tuntua aika hyvältä treenissä. Klippaus on myös tuonut parannusta ponin menoon, koska se on nyt paljon reippaampi! Kokeilussa on myös vanha kengitysmalli, eli kevyet kengät myös edessä. Tähän mennessä tämänhetkinen balanssi on tuntunut ihan hyvältä, mutta kun en ole itse ponia päässyt radalla kokeilemaan, niin en osaa ihan kunnolla sanoa.
  Tänään Söpön ollessa kilpakurssin ajossa hiitillä, poni ravasi Janikan mukaan todella hyvin! Ajattelin kokeilla sen myös itse, mutta jätin sen kuitenkin tälläkertaa väliin. Söpö on tarkoitus ilmoittaa seuraavaan sopivaan starttiin. Katsotaan sitten miten sille juoksu maittaa!

3 kommenttia:

 1. Sinulla on ihan mahtavia poneja kyllä! Itse tykkään erityisen paljon Klaritasta, näyttää todellakin ihan pieneltä lämpöseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään taas sun ponista kun sillä on niin hieno läsi ja sukat! :D Ja Klarita on kyllä heräteostokseksi ihan mahtava poni!

   Poista
 2. Ompa sinulla hienoja poneja! Postaus oli kiva ja hyvin kirjoitettu! :) I like ♥
  ravurinmatkassa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)