torstai 19. kesäkuuta 2014

Uusia kamoja sekä kuulumiset

Kesäaikaan kun tietokonetta on vaikeampi saada käyttöön, niin postaukset ovat enimmäkseen puhelimella kirjoitettuja. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kuvat eivät ole laadultaan hyviä, mutta toivottavasti ne kelpaavat.

Ponit ovat olleet viikonlopun, sekä maanantain ja tiistain kevyellä liikunnalla. Pääasiassa niitä on juoksutettu ja irtohypytetty.
Näitä kuvia lisää sitten kun saan ne koneelle
Lihapullat lentää
Toissapäivänä kävi niinkin hassusti, että pamela lensi kyljelleen. Se tapahtui niin, että Noppis juoksi täältä kameran suunnasta (alempi kuva) laukkaamaan estettä kohti. Samaan aikaan tytöt lähtivät juoksuun tuolta toiselta puolelta. Noppis hyppäsi esteen yli, jonka jälkeen ajautui Pamelan kylkeen. Kuului 'pläts' ja Poni kellahtaa kyljelleen ja kierähtää siitä vielä ympäri toiselle kyljelleen. Vähän aikaa katsottiin kauhulla ettei vaan käynyt mitään. Ei käynyt, onneksi. Poni jatkoi ilakointia ihan kuin mitää ei olisi tapahtunut. Tästä saatiinkin kunnon naurut!

Eilen (keskiviikkona) käytiin hiittaamassa. Pääsin vihdoin kokeilemaan Söpön uusia kilpakärryjä, uusia valjaita, sekä vetohuppuja. Kärryt ovat Chevy saferit, ja valjaat Hevarin punaruskeat pikalukkovaljaat.
Hiitit onnistuivat todella hyvin! Ennätysaikoja ei ajettu, mutta harjoiteltiin ohittelua, joka onnistui Pamelankin kohdalla todella hyvin. Kyllä se pikkuhiljaa alkaa oppimaan kilpailun tarkoituksen.
Jos joku ei tiennyt, niin Pamela kärsii siis kesäihottumasta, jonka takia sillä pidetään loimea kesällä.

Loviisaan on tarkoitus mennä 28.6. Söpön ilmoitin jo, mutta Pamelan kuski on vielä epäselvä.

8 kommenttia:

 1. Ihana blogi & ihanat ponit :)
  Seuraan blogiasi ja odotan aina uutta postausta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Tämä piristi päivää mukavasti! :)

   Poista
 2. Hei!

  Olen 10 vuotias tyttö Tuusulasta ja olen kiinnostunut poniraviurheilusta. Olisiko Tuusulan lähellä poniravikoulua? Pitääkö poniravikortti ajaa ennen kuin menee poniravikurssille? Pitääkö minulla olla poni päästäkseni poniravikurssille? Voiko poniraviurheilua harrastaa ilman omaa ponia? En ole vielä tutustunut lajiin kunnolla, sen takia paljon kysymyksiä. Blogisi on kiva. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingin (Vermon) poniravikoulu taitaa olla lähinnä Tuusulaa. Poniravikoulussa ei tarvitse p-ajolupaa. Siellä tutustutaan tähän harrastukseen ja pääsee ajamaan radalla ja tekemään kaikkea muuta poneihin liittyvää. Et tarvitse omaa ponia. Poniravikortin voi ajaa poniravikoulussa, mutta p-ajolupaa varten tarvitset oman/lainaponin. Poniraviurheilua voi harrastaa ilman ponia, mutta ajettavia startteihin voi olla vaikea löytää, ellei jollain tutulla ole ponia jolla voi ajaa. Minä ajoin kortin lainaponi Jamilla jolla ajoin myös yhden startin, toisen startin ajoin toisella ponilla ryynäsellä, ja nämä olivat ainoat starttini parin ensimmäisen vuoden aikana. Sitten sain omat ponit ja Söpöä treenaillessa meni pari kuukautta ennenkuin pääsin sillä starttaamaan.

   Poista
  2. Onko Helsingin poniravikoululla nettisivuja? Jos on, niin laita linkki. :)

   Poista
  3. http://www.vermo.fi/vermo/toiminta/vermon-ravinuoret.html

   En nyt tiedä onko virallinen sivu, mutta alhaalta löytyy sen nuorisovastaavan yhteystiedot, niin kannatta häneltä kysyä toiminnasta..

   Poista
 3. Onks noissa valjaissa pinkki vai punainen silatyyny

  VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)