maanantai 28. maaliskuuta 2016

Hiittivideota GoProlla

Viikonloppu meni pitkälti Kouvolassa poniravikoulun merkeissä. Lauantaina vietiin Pamela ja Söpö kurssiponeiksi, ja kurssien päätyttyä käytiin vähän vielä hiittaamassa niitä Jerryn kanssa. Söpö oli tosi laiskan oloinen, eikä oikein ottanut vauhtia kunnolla, mutta johtunee varmaan siitä kun sillä oli kauhea jano hiitin jälkeen. Pamela näytti juoksevan ihan ok, ainakin paremmin kun silloin Jyväskylässä, mutta pieni jäykkyys näkyi edelleen.
  Vietiin ponit yöksi kotiin ja sunnuntaina otin mukaan Pamelan ja Klaritan. Sain myös GoPro kameran lainaan, jolla kuvasin hiitin Klaritän kärryiltä. Samalla pyysin Janikaa vähän katsomaan Karitan ravia, ja hän sanoikin että kinner on jäykkä, eikä ota kovassa vauhdissa vasenta jalkaa tarpeeksi mukaan. Tämä olikin jo tiedossa, mutta loppua kohden kinner vetreytyi täysin, mutta edelleen jalka ei pysynyt mukana ja Janika sanoi että se on lautasesta vielä jumissa.  Lenkin jälkeen painelin lautasta lonkan seutuvilta, ja tunsin selvän jumin siellä.
  Pamela oli kilpakurssilla intervalli harjoituksista, ja sen jälkeen kokeilin myös sen takapäätä, sieltä löytyi myös jumi, jota aletaan sitäkin hieromaan auki. Paluumatkalla haettiin Tokmannilta arnikaa jota aletaan hieromaan jumeihin. Klaritan kinnertä yritetään saada paremmaksi venyttämällä ja lautasen jumia availlaan hieromalla.
  Kommentoikaa toki mitä pidätte videosta, ja haluatteko lisää tämän tyylisiä?


3 kommenttia:

  1. Kävin katsomassa videon, oli tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva video! Voisit tehdä lisää tuollaisia, minä ainakin tykkäsin!

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi miten kiva video! Tykkäsin!

    VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)