sunnuntai 29. joulukuuta 2013

sorry, ja kuulumiset.

Anteeksi tuon joulukalenteri jäi nyt ihan kesken, koska mulla ei ole ollut aikaa niitä postauksia tehdä. Lupaan tehdä kaikki erikoispostaukset valmiiksi ja julkaista ne sitten. Blogiarvostelutkin teen sitten loppuun kun pääsen koneelle.

No mutta nyt vähän joululoman kuulumisia.
  Hevoset saivat perjantaina kaikki talvikengät. Nopalle ne oli ihan ekat kengät ja se seisoi kiltimmin kuin Söpö ja Pamela. Ensimmäisen jalan kanssa se hyppäsi muutaman kerran pystyyn, mutta lopuissa ei tehnyt mitään muuta kuin seisoi paikallaan.
  Käytiin wahlstenilta ostamassa Nopalle valjaat, että päästäisiin ajamaan sitä. Ostettiin myös pitkäliinainen leveä rintaremmi ja lyhyempi mahavyö Pamsun pikalukkovaljaisiin.
  Börjesiltä tilattu paketti tuli perjantaina, ja nyt meillä on molemmille poneille fullneck fleeceloimet.
Pamelan loimi on on punainen
Eilen ajoin kaikki pollet. Aloitin Söpöstä ja sen kanssa yritin mennä rauhallista laukkaa käyskystä, mutta aina kun annoin käskyn laukkaan se lähti hirveeta kiitoa. Kun otin kiinni lensi pari pukkia ja kun lopulta oltiin rauhallisessa laukassa niin poni rikkoi raviin...
  Pamelan kanssa käytiin perus lenkki hölkkää. Kun se oli taas pitkästä aikaa yksin lenkillä, niin kaikki oli niin hirveen pelottavaa. Eteenpäin meneminen oli alkumatkasta pelkkää kiemurtelua.
  Nopan kanssa ajettiin taas ensikertaa melkein vuoden tauon jälkeen. Otin äiskän mukaan jos se keksiikin yhtäkkiä jotain.. Noppa kuitenkin muisti homman ja meni tosi hyvin! Raviin siirtyessä se vähän pukittii, onneksi laitettiin potkuremmi!
  
Nyt pystyn kirjoittamaan postauksia myös puhelimella, koska sain uuden. Vanha olikin jo aika rikki....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)