sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

yli 20 seuraajaa!

Aika kivalta tuntuu nyt, kun lukijat on ollut koko ajan nousussa! :) Taas voisi jotain erikoispostausta tai jotain kivaa tänne blogiin laittaa, mutta kaipaisin ideoita... Kommenttia voi laittaa tähän postaukseen vaikka.

Tuli tässä mieleeni, kun en ole tätä tänne muistanut kirjoittaa. Me jouduttiin yhtenä yönä, - joskus 12 aikoihin, mennä pelastamaan Pamela, kun se ei päässyt ylös. Pamela oli piehtaroinut niin, että sen jalat olivat puun ympärillä. Mentiin sitten äkkiä ponia auttamaan. Otettiin vaan jaloista kiinni ja käännettiin ympäri. Kevyestihän se poni siitä kääntyi ja nousi äkkiä ylös. Noppa ja Söpö oli niin huolissaan, että ne olivat koko ajan olleet pamelan luona. Kun pamela nousi, Noppa ja Söpö menivät heti kysymään että onko kaikki hyvin. Pamelaa nolotti taas niin paljon että se vaan juoksi ympäri tarhaa nenä rutussa, korvat luimussa ja potkien kavereita. Tuli minuakin tuosta vaan puremaan pohkeesta...

Tänään ajoin Söpöä, jolla oli paljon ihailijoita. Meillä oli 85 vuotisjuhlat, joilla oli paljon lapsia. Kaikki halusivat harjata Söpöä ja pääsivät sitten ajelullekkin.. Siinäpä tuli sitten Söpö liikutettua.
Pamelaa yrityn juoksuttaa liinassa. mutta eihän siitä sitten mitään tullut. En varmasti juoksuta enää liinassa, kun Pamela on niin nenä väkkärällä ja korvat luimussa koko ajan.
Nopsan kanssa käytiin vain metsässä. :)

5 kommenttia:

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)