sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kuva ja kuulumispostaus

Hirveän vaikeaa keksiä miten aloittaisi postaukset.. En halua kuitenkaan joka kerta pahoitella pitkästä postausvälistä, mutta pakko se kai taas on. Nykyään teen melkein kaikki nettisurffailuni puhelimella, joten tietokonetta en ole jaksanut edes avata.
  Toivottavasti huomasitte myös uuden ulkoasun, tai miten sitä ei voisi olla huomaamatta. Niin suuren muutoksen se kuitenkin koki. Suuri kiitos uuden bannerin tekijälle, jota ilman tätä koko muutosta ei olisi edes tapahtunut. Mitä te olette mieltä uudesta ulkoasusta?


Joululoman lopussa hyvä ystäväni Heli tuli meille kuvailemaan poneja. Saatiinkin kaikista poneista muutama hyvä otos! 


Junttura..
Uusivuosikin sujui meillä leppoisissa tunnelmissa. Aluksi ajattelin ottaa hevoset aikaisemmin sisälle kuin normaalisti, mutta kun kaverit olivat niin rauhallisia ulkona, niin mitä turhia.. Otettiin siis ponit normaalisti sisälle, mutta Söpön mielestä se ei ollut hyvä idea. Poni vaan käveli ympäri tallia ja halusi mennä takaisin ulos ihastelemaan ilotulitusta! Lopulta se kuitenkin rauhoittui karsinaansa.Nyt kun kerrankin tuli lunta, ollaan otettu kaikki ilo irti talvesta. Vielä ei olla hiihtoratsastettu, mutta ollaan korvattu koppakärryt pulkalla! Eli kaikki varusteet normaalisti, mutta pulkka kärryjen sijasta kaksinkertaisella liinalla rintaremmiin kiinni kaikkien remmien läpi! Jos saisi joskus jonkun kuvaamaan, niin voisi tehdä ihan videonkin tästä lajista.
Puhelinkuva. Pulkka-ajoa Pamelalla.


Noppis sai myös naapurin Iitasta uuden tyttökaverin. Lähdettiin tuossa yhtenä viikonloppuna maastoon, mutta Nopan täytyi aina välillä varmistaa tuleeko se tyttö mukana, vaikka kulkivat ihan perässä. Ja koska ponini on niin ihana, ei Iitaakaan haitannu pienet pökkimiset ja pusut.
Maastossa

1 kommentti:

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)