lauantai 3. toukokuuta 2014

Tulokset Eurajoki 3.5

Olipas kyllä rankka päivä. Illalla oltiin niin väsyneitä, ettei jaksanut enää tehdä mitään. Mutta aamulla Pamelan kenkä oli irti ja yritettiin laittaa uuttaa kenkää, mutta eihän se kaviosta mikään mene läpi.. No kenkä oli sitten vain kahdella naulalla kiinni, ja toivottiin että se myös pysyisi.
Ponit meni hyvin koppiin ja päästiin matkaan. Pysähdyttiin Forssassa syömässä ja juottamassa poneja. On ne hyviä matkustamaan, koska nukkuvat vaan trailerissa. Ei niillä ollut siis mitää hätää. Jatkettiin matkaa vielä pari tuntia, kunnes oltiin perillä.
Otettiin ponit pois autosta ja lähdettiin kävelyttämään niitä. Kävelytuksen jälkeen laitettiin ponit valjaisiin ja lähdettiin verryttelemään lihakset lämpöisiksi. Eli 4-5minuutin vauhtia kaksi kierrosta. Sitten ponit seisoskelemaan kopille, odottamaan starttia.
Startin aika tuli ja Söpö oli ihan outo. Pamelalta lähti ennen esittelyä se takakenkä, mutta ei se menoa haitannut. Päästiin ekalla yrittämällä matkaan ja Söpön ravi oli tosi huonoa. Se otti laukka koko ajan eikä suostunut rauhoittumaan. Pamela meni toisena puoli kierrosta toisena kunnes keulaponi kääntyi pois radalta niin Pamelan vauhti hidastui ja se yritti mennä perään. Pari nopeampaa ponia tuli ohi ja Pamela vastasi niille hyvin. Pamela tuli maaliin neljäntenä. Söpö alkoi ravata vasta loppusuoralla mutta ei me ketään enää ohitettu ja oltiin viimeisiä.
Pamelan ennätys parani myös parilla sekunnilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)