maanantai 4. helmikuuta 2013

kuulumisia

Sorry en oo ehtiny kirjotella, koska on ollu niiiin kiire jokapaikkaan ja ei oo ollu materiaalia, eikä oo nytkään... Ei ole myöskään hirveesti intoa, koska 3 lukiaa............ Nooh, mutta Ponit saivat nyt talveksi uuden kaverin, Tilastoponi Bella Tino joka on ns. ''stressilomalla'' meillä ;)

No ei siitä sen enemää. Söpöä kokeilin eilen hypyyttää ja se meni 80cm, mutta minä en :'DD Kyllä se varmaan korkeampaakin menisi, jos sille asentaisi kujan jossa se voi ihan vapaasti hypätä, mutta kun se oli minulla narussa niin, että minunkin piti hypätä. 
Pamelan kanssa menin ajamaan pulkalla, oli hauskaa :D Se pelästyi takakaarteessa jotain ja lähti vain laukkaamaan, heh ;D ei se kuitenkaan käsistä lähtenyt, onneksi.. 
Hahhahhaa... Tänään lintsasin kaks ekaa tuntii koulusta, koska kengittäjä tuli ottamaan Söpöltä kengät pois ja vuolemaan kaikkien kaviot.. Lähetin Ellalle viestin 'monelta meil on ruokailu' koska en halunnut olla koulussa silloin kun muut olisivat ruokailussa, koska se olisi vähän noloa mennä ruokalaan sanomaan opettajalle ''anteeksi että olen myöhässä, mutta olin auttamassa kengittäjää :D''. 
Noh, mutta tänään oli kaikilla vapaata koska menin Kouvolaan, Kymen raviin ja ratsuun ostoksille. Ostin sieltä vaaleansinisen/vaaleanpunaisen BestOnHorsen vohveliloimen Noppikselle (125cm) ja riimunnarun joka ei ole minulle vaan Johannalle, Joka antoi minulle vaaleanpunaisen/mustan salmiakkiriimunnarun.. 
Tässä olis vielä vähän julkaisemattomia kuvia ;)
Viime talvena hiiteillä Dissalla

Söpön rakennekuva

Pamelan salamalla otettu kuva

Rakennetta

laatikkomaha ;) 
Söpön rakennetta
Niin ja sitten vähän jotain muuta... Hyviä biisejä
jaa kaikkii muuita hyviää...2 kommenttia:

  1. :) Näit postauksia ja muutenki sun videoita/tekstejä on kiva kattella, koska se ei oo sellasta niinku tönkköä :)

    VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)