perjantai 18. maaliskuuta 2016

Heippa kylmä talvi, tervetuloa ihana kevät!

Pieni hetki on taas vierähtänyt, mutta aloitetaan hyvillä asioilla. Pamela nimittäin juoksi voittoon Kouvolassa 25.2! Ennätyskin parani tasan neljä sekuntia. Itse ajoin Söpöllä, joka oli samassa lähdössä neljäs parilla laukalla, mutta olin ihan onnessani Pamelan hienosta juoksusta!



Seuraavassa startissa Jyväskylässä 12.3 Pamela oli takajalasta sen verran jäykkä, ettei juoksu oikein siltä onnistunut. Lieneekö johtuneen siitä, ettei se päässyt aamulla tarhailemaan, vaan suoraan tallista traikkuun. Tai sitten siitä, ettei sitä keritty edellispäivänä verkkamaan ja venyttelemään. Nyt viimepäivinä Pamela on ollut taas ihan normaali ja liikkunut hyvin. Jokatapauksessa Pamela oli kuudes ja sai vikat rahat. Söpö oli muuten tosi hyvä, mutta laukkoja tuli liika joten tulos oli hll.




 Klaritan kanssa on mennyt tosi lupaavasti! Ylihuomenna olisi tarkoitus mennä russiporukalla hiitille kokeilemaan miten juoksu maittaa. Jos se maittaa hyvin, niin ensimmäisenä tavoitteena olisi saada Klarita 3.4 Kouvolaan juoksemaan kilpaa. Kilpavarusteet laitettiin jo tilaukseen, eli nimikoitu rintaremmi sekä otsapanta.


 Noppiksen kanssa ollaan taisteltu siitä että liikutaanko vai ei. Se on ollut välillä ihan mahdoton! Tähän saatiin helpotusta sillä että alettiin käsitellä sitä maastakäsin enemmän. Se olikin siis päässyt niskanpäälle, eikä todellakaan suostunut tehdä mitään mitä ei juuri nyt jaksaisi.. Meillä isäntäkin sanoi yksi ilta että kävelipä se kiltisti talliin!


Tämä talvi onkin hurahtanut pulkalla ajaessa! Kärryihin ei olla pikkuponien kanssa koskettu muuta kuin raviradalla! Nyt vaan meidän harmiksi on sen verran sulaa, ettei pulkalla oikein meinaa enää päästä.. Tässä pientä videonpätkää tästä hullutuksesta!


Iloista keväänjatkoa!

8 kommenttia:

  1. Voisipa jo sanoa, että on kevät, mutta pyh. Eilen oli kovin keväinen ilma, mutta yöllä päätti sataa lunta ja pakastua, harmillista. Kevät ja kesä voisi jo tulla! :-D

    Tsemppiä teille tuleviin koitoksiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, tosi harmillisen kylmä tuli tästä viikonlopusta kun alkuviikko oli niin lämmin. Eilen meinasi jäätyä siihen tuuleen! Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Kiva blogi sulla! Et varmaan muista mua, mutta olin viime vuonna kilpa ja valmennus kurssilla sekä P-ajolupa kurssilla ja sä olit sillä ohjaajana. Mekin ollan menossa mun russin Sir Ruubertin kanssa huomenna hiitille Kouvolaan ja tän kauden avaus startti on varmaan kanssa 3.4! Olisi hauskaa jos nähdään Kouvolassa (:
    http://sir-ruubert.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja juu muistan kyllä sut! Monelta ootte menossa? Me ollaan menossa 12 aikaan, niin tule vaan meidän kans jos se teidän aikatauluun sopii! Meidän lisäks on 3 muutakin russia tulossa :)

      Poista
    2. Oi, kunka mahtavaa, tuhannet kiitokset, siitä että saadaan tulla teidän hiitille! Ja ollan tulossa just samoihin aikoihin. Meillä onkin Ruubertin kanssa niin harvoin seuraa ja poni ei oikein yksin juokse mihinkään. Monelta ponini pitäis olla valjaissa? Suunniteltiin että tultais 12 aikaan, mutta jos ponin pitäis olla silloin jo valjaissa niin voidaan kyllä aikaistaakkin. Meillä ei ole huomiselle mitään muutakaan menoa, radalla kun tuppaa menemään kuitenkin aika kauan (:

      Poista
    3. 12 aikaan on tarkoitus alkaa valjastelemaan. Eli ehkä joskus 12.30 valjaissa, tai miten nopeasti nyt saadaankaan hepat kuntoon :)

      Poista
  3. Oi että, tosi ihana ja mielenkiintoinen postaus! Onko sulla/tällä blogilla instagramia? Olisi kiva jutella jossain, vaikutat todella kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) blogilla ei ole omaa instagramia, mutta mulla on nimellä viljaaaws

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)