tiistai 1. syyskuuta 2015

Ravikuulumiset

Raveja kierreltiin ihan urakalla taas muutama viikko, ja blogille en ole taaskaan jättänyt aikaa. Mutta tosiaan Söpön kausi avattiin todella hienosti toisella sijalla Mikkelissä!  Uuden laukkasäännön takia en uskaltanut kauheasti käskeä, joten ei poni ihan kaikkeaan antanut. Laukkoja tuli takakaarteessa ja loppusuoralla, mutta pakilta juostiin melkein koko matka kolmea minuuttia ja alle. Videon lähdöstä pääsette katsomaan täältä.
Seuraavana päivänä ajettiin Pieksämäellä. Siellä lähtö oli tosi kovatasoinen, ja ponin ollessa kaikkien keskellä, se alkoi stressaamaan ja pomppasi pahalle laukalle. Sijoitus ei mieltä paljoa lämmittänyt, mutta poni paineli kuitenkin niin hyvällä vauhdilla aina välillä eteenpäin, että olin ihan tyytyväinen.
 

Seuraavana tiistaina oltiin Kuopiossa molempien ponien kanssa. Ajomatkalla aloin miettimään että olikohan järkeä lähteä näin kauas, ja sanoinkin että jos ei tule menestystä niin ei lähdetä tänne enään ikinä. Noh, Pamela oli maalissa neljäs, ja ravasi loppumatkan tosi huonosti. Söpö taas oli maalissa kolmantena, mutta hylättiin liioista laukoista. Lieneekö se etten sanonut Ilonalle ettei sitä saa alussa käskeä, vai oliko se taas Söpön omaa hätäilyä. Kuitenkin poni oli mennyt takasuoran vauhtiin 2.35, joten olen enemmän kuin tyytyväinen! Voittajaponikin hylättiin, eli Pamela tuli toiseksi! Kuopion reissut siis jatkuvat kun ne niin hyvin juoksivat! 

Videon lähdöstä näet täältä.

Pamelan palkinnot

 

Pamelan kanssa käytiin juoksemassa Poni Derby Jyväskylässä lauantaina. Lähtö oli tosi kova, ja tiedossa oli että ollaan viimeisenä maalissa, mutta mieltä lämmittää kuitenkin uusi autoennätys, ja se että viimeinen kaarre ja loppisuora tultiin 2.50 vauhtia! 

Nyt ponit saavat pitää ainakin kuukauden treenilomaa, kun ei sopivia startteja oikein ole. Klaaraakin olen nyt päässyt taas ajamaan, ja se vain paranee lenkki lenkiltä. Annan sen juosta aika vapaalla vauhdilla ja joka kerta se juoksee vaan kovempaa. Treenaillaan kuitenkin vielä ensi kevääseen asti ja katsellaan sitten sopivaa lähtöä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)