perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kaviokkaita, lisää kaviokkaita!

Nyt on vierähtänyt vähän pitempi tovi viime kirjoituksesta... Mulla oli ripari kesän ensimmäisellä viikolla ja sen aikaa ponit oli tosi kevyellä liikunnalla, mitä nyt meidän äitee kerkesi.
  Toisella viikolla meille saapui uusi poni! Neljä vuotias Gotlanninruss tamma Tejas Klarita, meillä se on tutummin Klarita, Tuhnu tai Touhis. Se on varsana tuotu emänsä kanssa Ruotsista, ja mietin sen ostamista jo silloin kun se oli kaksi. Onhan sillä kuitenkin ihan hyvä suku. Sitten se ehti mennä jo muualle, ja nyt kun sitä minulle tarjottiin, niin meillehän se tuli.  Mitään sillä ei ole oikeastaan tehty neljän vuoden aikana, muutakun kerran käyty selässä. Meille tullessaan sitä oltiin jo opetettu ajolle ja ajettu muutaman kerran. Meillä ekalla kärrytyskerralla kaikki ei mennyt ihan nappiin, mutta nyt se kulkee jo ilman avustajaa lenkillä! En kuitenkaan vielä tänävuonna ajatellut sitä starttiin pistää, mutta ensivuonna sitten!
Tuolla näyttelyissä se oli kuulemma näytetty hieman huonosti, jonka takia liikkeet eivät ole saaneet menestystä. Tai oikeastaan se menee tosi lyhyttä käyntiä aina kun on vähänkin jännittynyt.

Kahdet ravit ollaan Pamelan kanssa käyty läpi Lahdessa ja Lappeenrannassa. Menestystä ei ole tullut, kun poni ei Lahdessa suostunut juoksemaan, ja Lappeenrannassa se tuntui kerrankin menevän eteenpäin, mutta laukat ja alussa jääminen, sekä takamatkan ponien vyöryminen ohi ei sijoitusta kirkastanut. Oli vaan liian kova lähtö, vaikka kovaa mentiin. Otin sitä sitten lopussa vielä vähän kiinni ettei aika vahingossakaan parantuisi.
  Söpö alkaa olemaan jo siinä kunnossa, että hiittiä vaan alle, niin jos sen kohta saisi starttiin! 

Kuvia en saanut nyt yhtään tähän postaukseen kun en muistanut ottaa kameraa mukaan, mutta ensi kertaan! Nyt sain tosiaan tuon facebook-sivunkin luotua! Se tuli nyt Söpön sivulle kun en jaksanut uutta tehdä mutta kuitenkin! www.facebook.com/NorlandasSunset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)