perjantai 13. syyskuuta 2013

Ponien muutto

Meidän ponit muutti syksyksi (ainakin) Perheniemeen meidän mökille laitumelle, mutta voi olla että ne ovat talvenkin. Nyt mulla on vähän paremmat mahdollisuudet treenata teitä pitkin ja tehdä pitepiä lenkkejä.
Kengät laitettiin uusiksi tiistaina. Eilen käytiin piitkä lenkki metsässä. Söpön maha on kasvanut niin hirveästi että pitää alkaa sitä treenaamaan nyt oikein kunnolla!
Viikonloppuna menen Pamelan kanssa Kouvolaan poniravikouluun ohjaajaksi ja Pami kurssiponiksi, Söpö jätetään pitämään Nopille seuraa. 22pv mennään Mikkeliin poniraveihin. Söpö lähtee 20m pakilta, toivotaan että se nyt tekisi edes puhtaan juoksun! Pamela lähtee 80m  pakilta, ja siltä riittää että nousisi edes sieltä. Parempihan se aina olisi jos voittaa. :D
No mutta nyt siis siihen itse asiaan.. Eli eilen 5-6 aikoihin lähdettiin tuomaan Noppaa ja Söpöä perheniemeen. Molemmat meni hyvin koppiin, mutta Noppista kun on niin vähän koljetettu niin se stressaantui ja oli ihan hikinen kun oltiin perillä.. Onneksi oli lyhyt matka. Laitettiin pollet laitumelle ja laitettiin karsinaan puruja. Pamela tuli perille vasta pimeellä, mutta ei se sitä haitannut. Pamela ei oikein sanonut mitään muutosta.
Pamela on nyt jo ihan sopeutunut uuteen paikkaan, kun taas Noppa on vielä vähän hämillään ja Söpökin on jo aika hyvin tottunut, vielä vähän ihmettelee paikkoja.Tässä kuvassa maha ei niin hyvin erotu

Kysymyksiä saa siis edelleen laittaa vaikka tähän kommentoimalla :)

1 kommentti:

 1. Haluun laittaa sulle lisää näit 8)

  Lempivuodenaikasi?
  Syntymäpäiväsi?
  Silmienvärisi?
  Parasta koulussa? Entä huonointa?
  Oletko viihtyny yläasteel?

  Öäöäöäöäää en keksi :D Mut mut mut voitais ellan kaa tulla teille ensviikol :))

  + Söpö on vaan niin söpö tos tokavikas kuvas <3

  VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)