perjantai 9. elokuuta 2013

Hiittailua!

Oltiin tänään siis ponien kanssa hiitillä. Iina tuli ajamaan Pamelaa, koska Julia ei päässyt.. Pakkailin kotona kamat, laitoin ponit kyytiin ja sitten radalle päin. Perillä laitoin ponit katokseen ja harjailin niitä. Aloin laittelemaan varusteita poneille, kunnes Iina tuli. Varustettiin vielä loppuun ja mentiin kävelemään.
Pamelalle kokeiltiin kokolappuja ja se toimi niillä hyvin. Söpölle olin ostanut vetopallot, joitka leikkasin sopivan kokoisiksi. Söpö meni niillä paremmin.
Verryteltiin  pari kierrosta. Toinen kilpailun vastaiseen suuntaan ja toinen kilpailusuuntaan. Otettiin etusuoralla myös yksi laukkapätkä, mikä piristi ponien juksuhaluja. Mentiin hetkeksi kävelemään, laitetiin sekit kiinni ja taas radalle. Mentiin volttauspaikalle ja lähdettiin matkaan. Tällä kertaa minulla oli sekuntikello mukana ja otin aikaa. Ponit lähti hyvin, mutta molemmat lähti hieman tunkemaan etukaarteessa ja takasuoralla portille, jossa lähti vauhteja pois. Takasuoran lopussa vetäisin Söpöltä pallot pois korvista, jota se hieman pelästyi ja loikkasi laukalle. Kun sain ponin rauhoitettua raville, mentiinkin aika lujaa. Etusuoralla tuli taas laukka, jonka takia täytyi taas hidastaa melko paljon. Maliin päästiin ajalla 3.27.15 johon olin aika tyytyväinen.. Pamelan aika oli sekunnin tai pari hitaampi.
Menimme taas varikolle kävelemään, ja laitoin  pallot takaisin korviin. Seuraava hiitti meni vähän paremmin, koska laukkoja ei tullut melkein yhtään, eikä Söpö enää sanonut mitään pallojen pois vetämisestä. Söpö oli jo sen verran väsynyt ettei jaksanut juosta yhtä kovaa kuin edellisessä hiitissä, mutta aika oli silti 3.22.19!! Pamela tuli taas sekunnin pari jäljessä. Pamela olisi vielä vaan jaksanut juosta, mutta mentiin vielä takasuora ja käännyttiin varikolle.
Kun oltiin purettu ponit, vietiin ne pesulle ja koppiin syömään :)

Nyt ollaan lähdössä hyvillä mielin Lappeenrantaan kisaamaan, kun tiedetään että Söpö pääsee ainakin sen 3.15 ja pamela 3.20

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)