tiistai 30. heinäkuuta 2013

ei saa olla liian toiveikas..

Noniin, nyt taas pitkästä aikaa uutta postausta. Ilmoitin Söpön Kouvolan poniraveihin, mutta se karsittiin siitä lähdöstä. Lähtöön tuli varmaan 21 ilmottautujaa ja 5 karsittiin. Meillä oli niin vähän karsintapisteitä niin ei päästy. Pamelaa en edes ilmoittanut.
Yksi päivä kun kävin katsomassa, kuinka paljon on imottautujia, niin oli ne 21. Olin meilkeimpä ihan varma että Söpö pääsee mukaan, joten en ilmoittanut sitä Heinolaan. On kyllä aika harmi kun ei pääse kotiradan poniraveihin mukaan ://
No seuraavana Mennään sitten orimattilaan yrittämään Söpön kanssa. Pamela menee sitten Lappeenrantaan ja sinne laitan kyllä sitten Emmin kuskiksi. Söpönkin voisi ilmoittaa samaan lähtöön, mutta katsotaan nyt miten tehdään...
Oltiin 24 päivä keskiviikkona ryhmähiitillä Pamelan ja Söpön kanssa. Ella ajoi Pamelaa ja minä Söpöä. Eka hiitti piti juosta porukassa, mutta ei se mikään ryhmähiitti näille meidän, Sallin ja Tainan nuorille ollut! Kärki menee 3.05 vauhtia ja nuoret poni jää ihan jälkeen. Me jouduttiin Pamelan ja Söpön kanssa mennä ihan kaksistaan, vaikka oltaisiin haluttu kyllä ihan porukassa juosta. Ei haluttu myöskään mennä ensimmäistä hiittiä mitään täyttä vauhtia, koska ponit menisivät vielä toisen omavauhtisen hiitin. Kyllähän etupään nyt pitäisi vähän osata katsoa, että hitaammat ja nuoret ponitkin pysyvät perässä ja ryhmässä mukana. Tuo ryhmässä ajo olisi ollut meidänkin poneille hyvää harjotusta, varsinkin Söpölle, kun se aina alkaa laukkailla, kun joutuu porukan keskelle.
Omavauhtinen hiitti meni ihan hyvin. Ei saatu kellotettua aikoja, koska ei ollut sekuntikelloa. Tässä toisessa hiitissäkin jäätiin kyllä aika jälkeen, koska Söpö laukkaili, ja Pamela ei saanut itsestään oikein irti. On se kyllä kumma, kun Söpö ja Pamela juoksee tosi hyvin ja kovaa kotona, kilpailun vastaiseen suuntaan ja maalin jälkeen, mutta ei kilpailukierroksella..



Söpöllä näyttää tuo askel lentävän ihan ilman putsejakin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)