torstai 27. kesäkuuta 2013

bloglovin


 Nyt päätin julkaissa tämän postauksen, koska google reader poistuu käytöstä 1.7!! Joten hopi hopi mainostamaan tätä uutta! 
Tekstin saa kopioida, itekkin kopion luvan kanssa. 
Liittyy tuohon uuteen sivupalkkiin, jonka vastikkain lisäsin, "Seuraa tätä blogia bloglovin"

Nyt  mainostamaan Bloglovin'ia. Se on sata kertaa helpompi kuin tuo bloggerin lukija lista. Saat siellä parilla klikkauksella kaikki blogit mitä luet sinne. Ja kaikki blogit siis löytyy Bloglovinista. Chromeen saa lisättyä laajennuksen joka näyttää onko uusia postauksia tullut blogeihin. 

Ensiksi menet bloglovinin sivulle tästä linkistä Seuraavaksi rekisteröidyt. (luultavasti osaat itse sieltä sen etsiä) Sitten kun olet kirjautuneena sisään etsit oman blogisi ja ilmoitat sen omaksesi. Bloglovin neuvoo kyllä. Seuraavaksi http://www.bloglovin.com/import/reader Se lisää automaattisesti blogit joita luet tuonne listalle. Tämän jälkeen voit etsiä laajennuksen chromen kaupasta täältä kirjoitat vain hakuun bloglovin ja asennat. Tämän jälkeen lisäät uuden gadgetin ja laitat tämän koodin. Ja tietysti tuon kaksi lajia vastakkain tilalle laitatte oman bloginne nimen. 

<a title="Follow kaksi lajia vastakkain  on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/en/blog/7045087"><img alt="Follow on Bloglovin" src="http://www.bloglovin.com/widget/bilder/fi/widget.gif?id=7045087" border="0" /></a>

Jos toi ei toimi niin jaa a en muista mitä kautta ton koodin sain. Muistaakseni bloglovin ehdotti tota. 

Jos ette itekkään tee tätä, silloin sana ei leviä, eikä teile itellekkään jää yhtään lukijaa..

Kopioin tämän tekstin täältä: http://crazy-things-love.blogspot.fi/

En osaa, tai pysty lisäämään tuota bloglovin gadgettia, en tiedä miksi, mutta voisiko joku, joka osaa niin auttaa???

4 kommenttia:

  1. Mulla on sama ongelma, en saa lisättyä tota gadgetia.. :/

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa nyt tajusin, voin auttaa jos haluat? :)Sun pitää ensin mennä Blogloviniin, josta valitset kohdan " Account ". Siellä on lista, jossa lukee erilaisia vaihtoehtoja, valitse niistä se " Widgetit ". Painat siitä, tulee erilaisia vaihtoehtoja. Kun löydät mieleisesi, valitse " Tahdon tämän kuvakkeen blogiini ". Kopioit sen linkin siitä laatikosta ja menet bloggeriin, menet muokkaamaan ulkoasua ja lisää gadget. Selaa niitä vaihtoehtoja, kunnes löydät sen HTML/JavaScript. Valkkaa se, kirjoita otsikko, liitä linkki siihen isompaan laatikkoon ja tallenna. Muista tallentaa se asettelukin vielä sieltä, ni sit sulla pitäis olla se bloglovin juttu ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon! nyt sain sen lisättyä! :)

    VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)